Verhuur zorgeloos je

chalet appartement vakantiehuis villa bij ons.

Meld je hier aan

Waarom je kiest voor
Snowincluded

Zorgeloos verhuren

✔ Persoonlijk lokaal contactpersoon
✔ Professionele websitepresentatie
✔ Communicatie met de gast
✔ Betalingen voor aankomst

Maximale opbrengst

✔ Kosteloos verhuuradvies
✔ Wereldwijd bereik
✔ Hoge bezettingsgraad
✔ Verzekerd bij schade

Beheerservice op maat

✔ 24/7 bereikbaarheid voor calamiteiten
✔ Self Check-in mogelijkheid
✔ Bijkomende kosten vooraf afgehandeld
✔ Volledig ontzorgen in beheer mogelijk

Verhuurpartners

Zorgeloos je vakantiehuis verhuren via Snowincluded houdt in dat je vakantiehuis beschikbaar is op 50+ verhuurpartners wereldwijd. Op deze manier worden miljoenen potentiële klanten benaderd én wordt alles vastgelegd in 1 kalender. Hierdoor zijn dubbele boekingen uitgesloten en is er altijd een duidelijk overzicht van de boekingen.

“Sinds 2020 verhuur ik mijn vakantiehuis via Snowincluded. Met name het persoonlijke contact vind ik erg prettig; ik bel en mijn vraag wordt gelijk vriendelijk beantwoord. Verder ben ik erg tevreden over mijn verhuuropbrengsten, de gemakkelijkheid waarmee ik alles kan inzien en de fijne gasten!”

Merel van de Wijk
Verhuurder bij Snowincluded

Onze sterke punten

Onze marketingafdeling zorgt ervoor dat jouw huis zichtbaar wordt onder de gewenste doelgroep.

Wij zijn continue in beweging en houden trends en ontwikkelingen nauw in de gaten en passen deze waar mogelijk toe.

Onze marketingafdeling zorgt ervoor dat jouw huis zichtbaar wordt onder de gewenste doelgroep.

Wij zijn continue in beweging en houden trends en ontwikkelingen nauw in de gaten en passen deze waar mogelijk toe.

Veelgestelde vragen

De verhuurprijs wordt in samenspraak met de contactpersoon bij Snowincluded bepaald. De contactpersoon is bekend met de verhuur van vakantiehuizen in het land, de regio en de plaats van het vakantiehuis. De prijzen worden bepaald op basis van deze locatie, het aantal personen, het type vakantiehuis en overige aspecten. De prijzen worden altijd in overleg met de huiseigenaar bepaald en vastgelegd.

Het volledige verhuurbedrag wordt per boeking 3 weken voor aankomst uitbetaald. Indien er sprake is van een last-minute boeking, zal dit binnen 24 uur worden uitbetaald.

Al onze gasten sluiten verplicht een schadeverzekering af tijdens het boeken van een vakantiehuis. Door deze schadeverzekering is de gast verzekerd van schade in het vakantiehuis tot een maximaal bedrag van €2.500,- met een eigen risico van €100,-.

Zodra je contactpersoon bij Poolincluded jouw vakantiehuis online heeft gepresenteerd, kan je inloggegevens voor ‘Mijn online verhuur omgeving”. In deze online omgeving kun je alle gemaakte boekingen inzien, eigen boekingen verwerken, inkomsten inzien en nog meer andere slimme functies.

Onze marketingafdeling maakt gebruik van verschillende marketingkanalen voor de promotie van de vakantiehuizen. Zoekmachinemarketing, Socialmediamarketing, e-mailmarketing en veel andere middelen worden ingezet om de vakantiehuizen onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Wij helpen je graag

Team van experts

Meld je vakantiehuis vrijblijvend bij ons aan en verhuur zorgeloos je vakantiehuis. Een van onze verhuurexperts zal vervolgens contact opnemen om de samenwerking te bespreken. Samen kijken we naar de mogelijkheden om optimaal te verhuren! Benieuwd wie zijn zijn? Neem een kijkje op de “Over ons” pagina.