Over ons

Snowincluded bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuizen in de sneeuw. Elk vakantiehuis is uniek en heeft zijn eigen charme. Het aanbod varieert tussen luxe chalets, gezellige vakantiehuizen en unieke appartementen. Snowincluded is een merk van Book247.online.

Snowincluded begon in 2020 als online verhuurbedrijf van vakantiehuizen in Oostenrijk. Inmiddels vind je op onze site in verschillende landen in Europa vakantiehuizen. Door onze 20+ jaar kennis en passie voor toerisme, kunnen wij je persoonlijk advies geven over dé ideale vakantie. We staan voor kwalitatieve vakantiewoningen, persoonlijke aandacht en transparante boekingsvoorwaarden.

Kwaliteit

Al onze vakantiehuizen zijn persoonlijk bezocht door onze lokale agenten. Wij kennen de huiseigenaar en de omgeving als geen ander.

Persoonlijke service

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over je vakantie en inspireren je over de beste bestemmingen en lokale tips die wij je kunnen bieden.

Team van experts

Snowincluded bestaat uit een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring in de vakantiebranche. Hierdoor kunnen wij jou het beste advies te geven.

Zoek en Boek jouw droomvakantie

Bekijk ons ruime aanbod luxe vakantiewoningen in Europa