Kan jij ook niet wachten totdat de winter weer begint en je wintersport vakantie van start kan gaan? De gezonde berglucht, prachtige uitzichten over besneeuwde bergtoppen, het knetterende geluid van de openhaard en de gezellige diners in authentieke restaurantjes. Ga jij voor een vakantie vol met winterpret maar houd jij niet van skiën of snowboarden? In deze blog vertellen we je graag meer over de alternatieve winterpret activiteiten voor tijdens jouw droomvakantie. 

Wellness op wintersport 

Niets zo lekker als uitgebreide wellness mogelijkheden tijdens je wintervakantie. Na een dag vol activiteiten in de buitenlucht, heb je het verdient om te ontspannen in een sauna, jacuzzi of zwembad. Hoe fijn is het als je dit bij je eigen verblijf hebt? Stap uit je kleding zo in het warme bad! Bekijk het aanbod vakantiehuizen met wellness hier.

Tekst gaat door onder de foto

Alternatieve winterpret actiWinterwandelen

Net als bij langlaufen, kun je met winterwandelen op prachtige, afgelopen plekken komen. Wanneer je gaat wandelen in de besneeuwde bergen, raden we ja aan om sneeuwschoenen en stokken aan te trekken zodat je je gemakkelijk kunt bewegen. Het voordeel van winterwandelen is dat je vaker kunt stil staan en van het prachtige uitzicht kunt genieten. Een perfect alternatief voor als je van activiteiten houdt!

Rodelen

Voor jong en oud is rodelen een goed alternatief tijdens de wintervakantie. Op een slee de rodelbaan af racen (met helm en skibril voor de veiligheid) geeft ontzettend veel plezier! Samen met je familie van de berg af glijden is gegarandeerd winterpret.

Paragliden over de bergen

Wil jij het prachtige gebied vanuit een ander perspectief bekijken? Vlieg samen met een instructeur over de bergen.  Verken bijvoorbeeld de bergachtige omgeving in Mayrhofen vanuit enorme hoogte (2095 meter) en glijd gewichtsloos door de lucht. Het is een unieke manier om de wintersportactiviteiten te zien en de uitzichten over de bergtoppen zal je niet snel vergeten!

Alternatieve winterpret activiteiten

Wil jij in een van onze unieke vakantiehuizen voor een wintervakantie verblijven? Bekijk het aanbod vakantiehuizen hier of neem contact met ons op.